top of page
Rebecca Simons

Rebecca, leerkracht en mama van Mats en Xavi. Geboren in 1983 in de wintermaand november. Een koude, maar gezellige periode. Samen met mijn kinderen woon ik in Opgrimbie.

 

Ons motto is genieten van het leven, ook van de kleine dingen. Organiseren zit in mijn lichaam, van mijn vingertoppen tot in de puntjes van mijn tenen. Ik hou er van om iets om handen te hebben en om alles in goede banen te leiden. Graag luister ik naar jullie levensverhalen en ga ik samen met jullie op zoektocht om zo tot de ideale ceremonie te komen.

 

Een ceremonie die jullie doet wegdromen, die jullie nooit gaan vergeten en waar jullie met een glimlach aan terug zullen denken. Pas dan kan ik tevreden zijn.

Nadia, 29 jaar, goedlachs, vol passie en enthousiast.

Van nature ben ik eigenlijk altijd vrolijk en heb ik een groot hart voor mensen. Voeg hier een ondernemende drang, liefde voor liefde en oog voor detail aan toe en je krijgt een completer beeld van mij.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden bij mijn vriendinnen, ga ik lekker uiteten of dansen. Je vindt me vaak op hippe sneakers of killer heels, het liefst met een tasje thee of een goed glas wijn in m'n hand.

20210314-Rceremonies-038.jpg
20210314-Rceremonies-039.jpg

Sophie, 31 jaar. Leerkracht, flapuit en levensgenieter. Afkomstig uit Tongeren, maar samen met mijn lieve vriend een huisje gevonden in Hasselt.

In mijn vrije tijd ga ik graag zwemmen, steun ik met veel plezier de lokale horeca en spendeer ik veel tijd met vriendinnen, want deze liggen me bijzonder nauw aan het hart.

Teksten voor familie  & vrienden schrijven is echt mijn ding. Via deze weg wil ik ook heel graag de harten van andere raken. Ik kijk ongelofelijk uit naar deze nieuwe uitdaging, de samenwerking en het ontmoeten van nieuwe mensen.

bottom of page